forum sojuszu Teraz My
Użytkownik
dawno nie czytałem tak genialnego posta
dobra, polecimy po dwuznaczności
oświeć mnie (tutaj jak by ktoś nie zajażył odnosze sie do nicku) czemu my mamy pisać do ciebie a nie ty do nas???
Pewnie i tak to nic nie da bo tam naściemniasz (tak apropos oświecenia of kors
)
Ale i tak napisałeś zbyt wiele , bo wrzucasz debilowate emotikony, które mnie nie lubią, co oznacza, że albo masz 12 lat, albo lubisz tą emotikone
, tak jak ja tą
co więcej snuje domysły, czyli sie domyślam, że esteś osobą nieśmiałą, przez co niezdecydowaną czyli nie wiesz czy iść w eko czy we flote , zawsze można zostać rakietowcem i rozwalać bunkry
, ale to wyższa szkoła jazdy
Dobra chybba starczy mojej gadaniny o niczym oczywiście
michuK1616
michuK1616 napisał:
dawno nie czytałem tak genialnego posta
dobra, polecimy po dwuznaczności
oświeć mnie (tutaj jak by ktoś nie zajażył odnosze sie do nicku) czemu my mamy pisać do ciebie a nie ty do nas???
nikogo nie zmuszam do pytań tylko nie lubie pisać o sobie tak od samości , jakoś tak nie przepadam za autoreklamą
michuK1616 napisał:
Pewnie i tak to nic nie da bo tam naściemniasz
(tak apropos oświecenia of kors
)
niby dlaczego miałbym ściemniać ???
michuK1616 napisał:
Ale i tak napisałeś zbyt wiele
, bo wrzucasz debilowate emotikony, które mnie nie lubią, co oznacza, że albo masz 12 lat, albo lubisz tą emotikone
, tak jak ja tą
tu sie zgodze, napisałem za dużo o jeden post ale tylko dlatego, że zostałem o to poproszony przez Pana Prezesa
zazwyczaj używam 3 emotek
;] taki nawyk, jeśli cie emotki nie lubią to sie skontakuj z lekarzem bądź farmaceutą
co do wieku to z podanych przez ciebie liczb zrób sobie anagram (jeśli jesteś na tyle zdolny to możesz zrobić nawet pentagram albo inny kilogram) a wyjdzie ci mój wiek ;]
michuK1616 napisał:
co więcej snuje domysły, czyli sie domyślam, że esteś osobą nieśmiałą, przez co niezdecydowaną czyli nie wiesz czy iść w eko czy we flote
, zawsze można zostać rakietowcem i rozwalać bunkry
, ale to wyższa szkoła jazdy
Dobra chybba starczy mojej gadaniny o niczym oczywiście
michuK1616
akurat jestem zdecydowany i na początek gry ide wyłącznie w ekonomie, później jakieś próby księżycowe i można budować jakąś flote porządną i mam zamiar osągnąć tu przynajmniej taki sam poziom jak na uni 19 na którym kiedyś grałem ;]
ps. nie zaczynam zdań z dużych liter, nie robie kropek itp itd bardziej z lenistwa niż nieznajomości pisowni, to tak bonusowo napisałem żebyś mi później tego nie wypominał