forum sojuszu Teraz My
Użytkownik
weźta zmieńta forum, bo tutaj było 2 zalogowanych użytkowników
to byłoby chyba normalne gdyby nie to, że:
pierwszym użytkownikiem był michuK1616
a drugim michuK1616
co więcej byliśmy zalogowani z tego samego kompa i tej samej przeglądarki co graniczy z cudem, i szczerze powiedziawszy pierwszy raz coś takiego widze
przynosiło to straszne problemy, np. widziałem swoje posty 2 razy, przez co pare usunołem, nawet jeden temat niechcący, bo usuwałem 2 post , ale usunął sie 1, bo 2 nie było
Normalnie żal, że tak powiem te forum jest i jestem za wrzuceniem bb-coda, jak nie umiecie to ja moge założyć i będzie spokój raz na zawsze
, tylko nie by Przemo, bo tam opcji w bród, tylko że ich nikt nie używa i tylko w zasadzie spowalniają działanie i do tego zaśmiecają miejsce w panelu
michuK1616
PS. Jakie tagi HTML są możliwe do użycia na tym forum, bo chyba ktoś tego nie sprecyzował w Panelu i nawet <b>nie działa</b>
ani też <u>nie działa</u>
Ostatnio edytowany przez michuK1616 (2009-06-07 20:22:54)
Użytkownik
nie dziwie sie ze <b> nie działa, bo zamiast znaku nierówności należy użyc nawiasu kwadratowego...
na pewno działa
poza tym nie jestem za zmiana forum. dobre jest jakie jest, wiecej od niego nie wymagam. Mysle, ze wiekszosc sie ze mna zgodzi.
bbcode jest caly czas wlaczony przeciez
Ostatnio edytowany przez KukisGtown (2009-06-08 09:28:24)
Użytkownik
BBCode: włączone tag [img]: włączone Emoty: włączone HTML: włączone
drogi Kukisie mówie o znacznikach HTML nie o BBCode, a tutaj jest napisane, że są włacząne co oznacza, że są włączone, ale nie wszystkie
ale jakoś średnie te wasze argumenty
ale dobra znalazłem już jak to sie robi
[html]
<a onclick="alert('miałeś nie klikać!!!\r\ndlaczego to zrobiłeś???')">Nie klikaj!!!</a>
[/html]
Ostatnio edytowany przez michuK1616 (2009-06-08 20:52:43)